всі телефони багатоканальні:
(093) 810-95-53, (099) 294-38-55, (068) 253-15-61, (050) 258-69-17, (050) 359 95 84, (093) 810 95 55 
пн.-вс. с 8:00 до 22:00
mebli-life@i.ua
  • Тенденції в дизайні інтер'єру 2020

    Тенденції в дизайні інтер'єру 2020

                 Тенденції в дизайні інтер'єру.

    Абсолютно всі речі навколо нас, можуть передати наше внутрішньо стан і стиль життя. Ми намагаємося себе оточувати тим що виражає наше внутрішнє Я. Ми пропонуємо вам подивитися на світ який навколо вас крізь призму стилю Арт - Деко, який найкраще може відобразити всю швидкість змін і яскравість життя в двадцять першому столітті. Сам стиль Арт - Деко є Електічним. Простіше кажучи - це значить що він зібрав в собі поєднання різноманітних стильових елементів і вільний вибір стилістичного оформлення.

    Яскрава колірна гамма і низькі меблі незмінна риса для цього стилю. Дерево, мармур, камінь - ось що вважається актуальним для цього року в оформленні інтер'єру. Так само дизайнера пропонують використовувати побільше живих рослин для оформлення приміщення, для того щоб підкреслити єднання з природою серед натуральних матеріалів.

    У нинішньому році поєднання глибоких квітів моря, диких зелених джунглів, а так же соковитих апельсинів вимагає завершення золотими відтінками або металом і може поєднуватися з класичними чорно - білими елементами декору. Варто відзначити, що сірий колір, хоч і універсальний але може мати перевагу в сучасному стилі дизайну інтер'єру лише у вигляді бетонних елементів, в іншому випадку краще замінити його на чисто білий і доповнити відтінком рожевого або теракотового який набирає дуже сильно і швидко популярність.

    Як було сказано трохи раніше, стиль Арт - Деко покликаний відобразити внутрішній стан людини і стиль життя. Це пов'язано з тим що в наші дні все женуться за нововведеннями в сфері моди, тому що інформація поширюється досить швидко, люди занадто швидко підхоплюють всі тренди і безвихідно стають схожими один на одного. Таким чином, однією з найголовніших особливостей якої двадцять перше століття доповнить стиль Арт - Деко, буде тенденція на індивідуальність, виражена в інтер'єрі. Це наявний через декор з вінтажними елементами або речами власного дизайну. Вся ретро меблі так і залишиться на піку модних тенденцій, і скуповувати її будуть не тільки колекціонери.

    Зверніть свою увагу на те що, вінтажні речі по більшій мірі виконані з натуральних матеріалів, вони ж і є основною частиною сучасного стилю Арт - Деко. Якщо ж у вашому житло не знайшлося не однієї винтажной речі, яку можна було б розмістити на столику при вході, ви завжди можете придбати речі зроблені на замовлення, і ви завжди можете розповісти гостям що у неї буде своя історія і цей будинок будете е частиною.

    Ще величезної популярності набирає ідея для декору яка була взята в борг у природи. Морський мотив дав життя для прикрас з черепашок які знайдуть своє місце не тільки у ванній кімнаті. Хоч плитка із зображеннями черепашок і зрадить нового дихання ванній кімнаті, але насичені помаранчевим кольором морські зірки доповнять інтер'єр будь-якої кімнати.

    Залиште коментар