всі телефони багатоканальні:
(093) 810-95-53, (099) 294-38-55, (068) 253-15-61, (050) 258-69-17, (050) 359 95 84, (093) 810 95 55 
пн.-вс. с 8:00 до 22:00
mebli-life@i.ua
  • Розмова про надійність та екологічність виробів з дерева – це окрема тема

    Розмова про надійність та екологічність виробів з дерева – це окрема тема

    Двоярусні ліжка з дерева мають безліч переваг. Головні з яких – це надійність та довговічність, екологічність, естетичність та найрізноманітніший дизайн.



    Розмова про надійність та екологічність виробів з дерева – це окрема тема, яка вже не раз звучала у наших статтях. Хочеться звернути вашу увагу на величезний вибір варіантів дизайну двоярусного ліжка з дерева. У цій публікації пропоную вам велику фото добірку класичних моделей провідних іноземних брендів дитячих меблів, які, безперечно, є орієнтиром для вітчизняних виробників. Тут є чому повчитися!



    Кожна модель продумана до найдрібніших деталей, поєднавши в єдине ціле основні критерії якості: унікальний дизайн, чудове фінішне оздоблення дерева та висока міцність конструкції двоярусного ліжка.



    Дерево вже давно стало лідером серед інших матеріалів для виробництва меблів. На відміну від аналогів, ліжка з дерева зручні, красиві, а головне безпечні, оскільки виготовлені з екологічно чистого матеріалу. Подібні характеристики є надзвичайно важливими, якщо справа стосується ліжок, оскільки саме в них ми проводимо величезну частину життя.



    Практичним рішенням для дитячої або навіть дорослої спальні може стати двоярусне дерев'яне ліжко, про яке ми і поговоримо далі.

    Дерев'яне двоярусне дитяче ліжко



    Двоярусне ліжко – класичне рішення для облаштування дитячих кімнат. При цьому, у два яруси можуть розташовуватися не тільки пара комфортних спальних місць для хлопців, але і повноцінна робоча зона, а також сховище для речей, тому що зазвичай під ліжком першого ярусу розташовуються зручні висувні ящики, в яких можна зберігати одяг, постільну білизну та іграшки.



    Залежно від вашого бюджету та переваг щодо дизайну, ліжко в два яруси для дитячих кімнат може бути виконане із стандартних порід дерева, на кшталт ясена, клена, дуба, або більш дорогих та рідкісних, наприклад, гевеї.



    Якщо ви думаєте, що двоярусні дерев'яні ліжка для дітей - задоволення дороге і не виправдовує витрат, мовляв, коли діти стануть підлітками, такого елемента меблів можна буде позбавлятися, то ви сильно помиляєтеся.



    Зараз у продажу з'явилися ліжка-трансформери, які можуть стати компактним та цікавим для дитини спальним місцем у два яруси, а за необхідності змінити свою конфігурацію, розклавшись на два окремі одномісні ліжка, які можна розставити по різних кутах кімнати.



    Сергій Плєскачов

    Залиште коментар