всі телефони багатоканальні:
(093) 810-95-53, (099) 294-38-55, (068) 253-15-61, (050) 258-69-17, (050) 359 95 84, (093) 810 95 55 
пн.-вс. с 8:00 до 22:00
mebli-life@i.ua
  • Кожен з батьків стає щасливим маючи двох і більше дітей.

    Кожен з батьків стає щасливим маючи двох і більше дітей.

    Кожен з батьків стає щасливим маючи двох і більше дітей. Але багато хто дуже часто замислюється над тим, як облаштувати дитячу кімнату, а тим більше якщо ця кімната має не велику квадратуру.



    Вихід є придбання двоярусного ліжка. Таке ліжко займе набагато менше місця, ніж два односпальні ліжка.



    Двоярусне ліжко за статистикою дуже подобається дітям і вони більшість часу проводять на ній, сплять або грають. Просто залазити та злазити сходами на другий поверх вже дитина відчувають велику радість.

    Багато хто з батьків думає яке вибрати двоярусне ліжко для своїх дітей. Вибір коштує дуже великий, у наш час двоярусних ліжок дуже багато (ліжка з дерева або металу, з ДСП або пластику), але багато хто дивиться по красі ліжка і зовсім не замислюється про те, з якого саме матеріалу краще купити ліжко.



    Ми виробники двоярусних ліжок пропонуємо вам ліжка з дерева. Ви поставите питання чому саме дерево? Ми вам відповімо: дерево міцний матеріал, який прослужить в експлуатації понад 50 років, Дерево екологічно чистий матеріал, який не шкодить здоров'ю як дорослої так і дитини. Також дерево не спричиняє алергію.



    Купуючи двоярусне ліжко з дерева, потрібно зважити все за і проти. Ліжка купують як правило для дітей дошкільного та шкільного віку. Психологи не рекомендують купувати двоярусні ліжка для дітей молодше 3-х років, тому що дитина може впасти з другого поверху!



    Старша дитина зазвичай спить на верхньому поверсі. Батьки обов'язково мають проконтролювати наявність захисних бортів на верхньому поверсі. Якщо ваша молодша дитина уві сні дуже крутиться, то вам обов'язково потрібно замовляти ліжко з додатковими бортами на нижньому ярусі. Борти є захистом від падіння.



    Найкраще замовляти двоярусне ліжко трансформер зі знімними бортиками, так як діти дуже швидко ростуть, і надалі можна буде верхній ярус зняти і ваше двоярусне ліжко перетвориться на два повноцінні односпальні ліжка. Також бортики за рахунок того, що вони будуть знімні, ви зможете їх зняти, і ваші ліжка будуть без бортиків (оскільки діти вже дорослі і їм бортики вже не будуть потрібні).



    Двоярусні ліжка з дерева підходять не лише для дітей, а й для дорослих. Як ми вже говорили, що ліжка зроблені з дерева дуже міцні, тому ліжка витримують понад 200 кг. навантаження.



    Двоярусні ліжка можуть комплектуватися висувними ящиками, які можуть служити як для іграшок, так і для постільної білизни. Також двоярусні ліжка можуть комплектуватись третім висувним спальним місцем. Таке ліжко з третім спальним місцем зазвичай купують батьки, у яких є троє дітей.



    Двоярусні ліжка потрібно купувати зі зручними горизонтальними сходами і обов'язково, щоб ліжко не мало гострих кутів. Ліжко, яке має гострі кути, дуже небезпечне для ваших дітей.



    Бажаємо вам удачі у виборі двоярусних ліжок та сподіваємося, що наші статті допоможуть вам у правильному виборі двоярусних ліжок.



    Сергій Плєскачов

    Залиште коментар