всі телефони багатоканальні:
(093) 810-95-53, (099) 294-38-55, (068) 253-15-61, (050) 258-69-17, (050) 359 95 84, (093) 810 95 55 
пн.-вс. с 8:00 до 22:00
mebli-life@i.ua
  • У який інтер'єр може вписатися двоярусне дитяче ліжко "Карина"?

    У який інтер'єр може вписатися двоярусне дитяче ліжко "Карина"?

    Якщо ви за виключно якісні та натуральні меблі для дитячої кімнати вашого чада, тоді дерев'яні ліжка з бука, дуба, ясена чи вільхи – це те, що є найкращим варіантом.



    Якщо ви за комфорт та функціональність кожного куточка навіть найпростішого приміщення дитячого, тоді вам підійдуть двоярусні ліжка “Карина”.



    І навіть якщо дитяча кімната оформлятиметься в сучасному стилі або виключно зі спартанським ухилом і мінімумом надмірностей, залишається незмінним варіант з двоярусним ліжком, виготовленим на нашому виробництві.



    Від класики до хай-тек
    Перш ніж вибирати меблі для дитячої, визначтеся, в якому стилі буде виконане приміщення, ретельно продумайте розташування всіх меблів, позначте точки для освітлювальних приладів і виберіть текстиль.



    Ну, а потім можна вивчати асортимент двохярусних ліжок, і в Києві краще вибирати у нас.



    Для класичного інтер'єру найкраще підійдуть моделі дерев'яних ліжок строгих форм та натуральних відтінків. Можна підібрати класичні моделі, як у дитячу спальню для двох, так для трьох чи чотирьох дітей. Завдяки різноманітності дизайну двоярусних ліжок, навіть чотиримісний варіант не виглядатиме громіздко і займатиме багато місця.



    Якщо кімната для ваших шибеників планується яскравою і тематичною, з представленого асортименту наших двоярусних дитячих ліжок можна підібрати відповідну модель. Саме в даному варіанті ліжко стане головним елементом інтер'єру, оскільки воно ставить тематику всьому простору кімнати. Наприклад, для хлопчаків підійде дитяча кімната на морську тематику, де ліжко буде виконане у вигляді корабля зі штурвалом та палубами-спальними місцями. А непоганим варіантом для дівчаток може стати двоярусне ліжко у вигляді будиночка з дахом (ігрове місце), віконцями та сходинками-шафками.



    Якщо батьки віддають перевагу суворому сучасному стилю в дитячій кімнаті, що більше підходить для підлітків, підтримати стиль хай-тек можна, якщо вибрати двоярусне дерев'яне ліжко з лаконічним дизайном, і виконане в кольоровій гамі, що імітує метал.



    Будь-який інтер'єр дитячої кімнати для двох і більше дітей можна створити затишним, багатофункціональним і стильним, якщо правильно використовувати кожен її куточок і вибирати двоярусні дитячі ліжка “Карина”.

     

    Залиште коментар